Monday, 27 February 2017

Kereta Sewa Klia,Klia2

Morning with love, have a good day🍂
.
We will consistently deliver a quality product, friendly service and great value that make customers confident that MKAZ is their best car rental choice🚗
.
Nothing can destroy our pride in serving you. Only with MKAZ, enjoy our best car at the lowest rates👍
.
Call us now ðŸ“²
MKAZ Car Rental: 019 367 7401
(whatsapp/we chat/sms)
Operation hours:9 a.m-11p.m
(monday-sunday)
#keretasewaklia1#keretasewaklia2#keretasewa #keretasewakl #keretasewakajang #keretasewabangi  #sewaalza #keretasewaalza #keretasewampv #bangi #kajang #putrajaya #putrajayasentral #cyberjaya #keretasewaputrajaya #keretasewacyberjaya #keretasewamurahputrajaya


Thursday, 23 February 2017

Kereta Sewa Klia,Klia2 : SEWA KERETA UNTUK HARI MINGGU ANDA

💣BR1M dah masuk! BR1M dah masuk! ðŸ“¢
Selamat pagi! Dah check account ke semua?
BR1M dah masuk tu, anak-anak apa tunggu lagi.
Moh ler pakat ramai-ramai kita balik kampung🏘
Anda sdg mencari ðŸš— sewa dgn harga yang murah dan berpatutan ? Jangan risau . Moh sewa kereta dengan @keretasewa_mkaz. Pemanduan selesa pulang ke kampung halaman pastinya dapat mengubat kerinduan ayah dan bonda.
Jangan lupa tau call @keretasewa_mkaz,
018-236 4401
019 367 7401
Atau anda boleh datang terus ke pejabat kami di:
🏢Lingkaran Cyberpoint Timur ,Plaza Vita Cyberjaya (waze: MKAZ Travel Network sdn bhd)



Monday, 20 February 2017

Thursday, 16 February 2017

Kereta Sewa Klia,Klia2 : PROMOSI BULAN FEBUARI.....HARGA RUNTUH!!!!

🔥🔥FEBRUARY HOT DEALS , PROMOSI HARGA RUNTUH ðŸ”¥ðŸ”¥
Berita baik untuk semua ! ðŸ“¢ðŸ“¢
_
Memerlukan kereta untuk disewa ? 
Sewa harian mingguan atau bulanan ?
Nak enjoy harga RUNTUH bulan ni?
_
@keretasewa_mkaz nak tawarkan harga runtuh untuk anda bermula 13FEB hingga 28FEB . kadar sewa serendah RM90 sehari. Servis terbaik tanpa ragu. Rancang perjalanan anda sekarang, hubungi kami untuk maklumat lanjut ðŸ“²
_
018-236 4401
019 367 7401
Lokasi pejabat : Plaza Vita Cyberjaya ðŸ¢
#keretasewaklia1#keretasewaklia2#keretasewaputrajaya#keretasewacyberjaya#carrental#keretasewa#uitm #upmserdang #um #uia #unikl #ukm #keretasewamurah#keretasewaputrajaya #keretasewakajang #keretasewabangi#keretasewakl #keretasewaserdang #keretasewadengkil#keretasewapuchong #keretasewamurahkl #bercutidikl#tempatmenarikkl #cuticutimalaysia





Monday, 13 February 2017

Kereta Sewa Klia,Klia2 : SEWA KERETA SEKITAR KLIA1 DAN KLIA2

Harga TERLAJAK KATA TAKLEH UNDUR!!!
_
Berita baik untuk semua ! ðŸ“¢ðŸ“¢
_
Memerlukan kereta untuk disewa ? 
Sewa harian mingguan atau bulanan ?
Jaminan harga rendah serta diskaun menarik?
_
Kat mana tuu ??? ðŸ˜­ðŸ˜­
_
Tentulah di MKAZ CAR RENTAL ðŸš— kadar sewa serendah RM90* sehari. Penjimatan berganda bila anda sewa lebih lama. Servis terbaik tanpa ragu. Rancang perjalanan anda sekarang, hubungi kami untuk maklumat lanjut ðŸ“²
_
Kereta sewa MKAZ (Putrajaya)
018-2364401
*tertaluk terma dan syarat

Friday, 10 February 2017

Kereta Sewa Klia,Klia2

📢📢📢Assalamualaikum dan salam satu Malaysia . Banyaknya nak belanja dengan gaji ,komitmen bulanan pun meningkat . Hujung bulan mula pening kepala . Anda dalam dilema ?
_
🔹kereta akan ditarik?
🔹bayaran bulanan tertunggak?
🔹bisnes semakin jatuh ?
🔹masalah kewangan melanda .
_
Jangan runsing . InsyaAllah , Kami sedia membantu anda . Jika anda seperti di bawah , anda lah orang yang kami cari ðŸ“£
_
🔹ada kereta lebih
🔹ingin jana pendapatan bulanan secara konsisten
🔹ingin perbaiki krisis kewangan
🔹nak buat side income
🔹selamatkan nama anda dari diblacklist
_
Jangan biarkan diri anda dibelenggu masalah sedemikian  . JANA PENDAPATAN anda dengan SISTEM PAJAK KERETA kami . Untungnya tak perlu risau lagi ,kereta anda punya , income setiap bulan , maintenance kereta kami jaga , bayaran bulanan kami bayarkan . Apa yang anda dapat???Anda akan dapat KEUNTUNGAN BERSIH setiap bulan . Menarik kan ? tak perlu runsing lagi bila tiba shj hujung bulan .
_
Hubungi kami, pakar masalah anda!
 +6019 367 7401 (AMIN)
_
'Kami kerja , anda dapat' ðŸš—💰
#SISTEM PAJAK KERETA SEWA
*tertakluk kepada terma dan syarat
#keretapajak #pajakkereta #sideincome #keretakenatarik#keretasambungbayar #komitmentinggi #bisneskeretasewa#jvkeretasewa #keretelebih
#keretasewa#keretasewamurah#carrental #keretasewaputrajaya#keretasewacyberjaya #sewakereta #sewakeretamurah #putrajaya#cyberjaya #bangi #kajang #visitmalaysia #kakitangankerajaan#pegawaikerajaan #cikgusekolah #kerjasambilandirumah