Wednesday, 18 March 2020

Promosi Raya Kereta Sewa - Diskaun Sehingga RM80

Sewa Kereta Klia
Kereta Sewa Klia

Years after years, here we are! We MKAZ Car Rental are proud to annouce our website is launched . Terima kasih atas kepercayaan anda hampir 20500 customer kami tak kira jantina , umur mahupun negara. Alhamdulillah, setanding dengan website booking yang ada di pasaran, kami menjanjikan pengalaman tempahan yang lebih mudah dan cepat malah lebih AWESOME!

Apa yang menariknya website kali ini, diskaun dan pelbagai promosi yang tak pernah kami tawarkan sepanjang keberadaan kami di industri ini. Hari ini,MKAZ merasmikan pelancaran website dengan keistimewaan

Tiada "Security Deposit"
  • As an appreciation token to all of you, kami tidak lagi menerima atau memerlukan bayaran deposit tambahan bagi setiap sewaan atau tempahan anda. Pay as you rent! Awesome kan? Now everybody can rent. Hehe..

Promosi "First Booking"

MKAZ turut menawarkan promosi HARGA GILA yang tak mampu kami hadam dek kerana permintaan pelanggan setia kami sejak 6 tahun dahulu.  Fuhh 30 hari 30 malam juga nak buat decision ni. Tapi tak apa lah, What we get we give back! Imagine sewa perodua axia sehari serendah RM98 je, harga website ternama pun tak dapat macam ni. Hehe 😁Tambah pulak , kami bagi lagi kod promosi. Haa tolak lagi dari HARGA GILA tadi. Lagi GILA kan?

Kod Promosi "MKAZFIRSTBOOKING"
  • Bagi setiap tempahan kali pertama atau "first time", anda dapat menikmati penjimatan kadar sewaan dengan menggunakan kod promosi di website kami. Sehari sewa cukup ke? Hehe mesti lah tidak kan.  

Promosi Raya Aidilfitri


Cerita pasal raya, part ni paling best sekali, sekian lama menyaksikan kemeriahan raya bersama MKAZ. Tahun ni,kami nak tawarkan kod promosi raya. Lumrah musim raya pasti ade yang buat tempahan last minute, ada rezeki , adalah, tapi dibuatnya semua penuh. Dah sudah.. Tak dapat la nak balik kampung raya nanti. Ada pelanggan kami yang habis raya tahun lepas terus booking untuk raya tahun ni. Alhamdulillah betul setia dia dengan MKAZ.

Kod Promosi "MKAZRAYA80"

  • Biasa setiap kali nak raya , kebanyakkan syarikat kereta sewa di luar sana menawarkan harga yang sangat tinggi. Mana nak raya lagi, mana nak sewa kereta lagi .Tapi tahun ni special sikit bila dengan MKAZ,  harga murah tadi tambah pulak kami bagi duit raya RM80 kat anda. What? Bagi duit? Hehe mesti lah dalam bentuk diskaun kan. Jimat banyak RM80 tu . Perodua Axia sebelum ni 1 minggu sewaan RM644, untuk raya kita offer jadi RM564 SAHAJA.

Kod promosi ni hanya available sehingga akhir bulan ni sahaja. Lepas tu dah tak ada dah. Jadi, berapa ramai yang baca ni nak terus apply kod promosi ? Jangan tunggu, terus grab peluang keemasan ni untuk booking raya nanti okay. Klik button website rasmi kami di bawah.

No comments:

Post a comment